lördag 15 augusti 2009

Solsken

Att vakna till solsken och fågelkvitter är så härligt. När dagen dessutom består av en del saker som ska göras och en massa som borde göras om lusten infinner sej, ja då är det ljuvligt att stiga upp.
Ska åka en runda till Karlshamn och fixa lite kläder innan skolstarten på måndag för David och Ida, och onsdag för Marcus.
David ska gå kvar på Trojaskolan i samma klass, så han tar ganska lätt på skolstarten. Tycker det är kul att träffa kompisarna igen.
Men Ida och Marcus ska börja i nya klasser i nya skolor, det är nog lite nervösare.
Men de ser fram emot att börja i ny skola och ser fram emot nya vänner.
Ida ska åka bussen till Tingsryd och börja 7an. Där är nog fem klasser för sjuorna i år, så det blir annorlunda mot Ryd som haft endast två sjuor i några år.
Marcus ska åka bussen till Karlshamn och börja vård och omsorg. Det heter inte så längre.... men han blir iaf undersköterska när han blir klar.
Så nu blir barnen utstpridda, har ju varit ganska bekvämt för oss alla att ha så nära till skolan och alla på samma ställe. Men tycker det är nyttigt att se lite annat än det man är van vid.
Tror att Marcus och Ida kommer att växa och må bra av att få nya vänner.
Jag hoppas det av hela mitt hjärta iaf.

Dags att väcka familjen. Inte gubben förståss, han är på rally, klev upp 05.20. Frivilligt!!!???

Ha en fin dag och glöm inte bort att DU är viktig, Mona

3 kommentarer:

  1. Jösses! Richard var uppe före mig???? Ska vara bilar till å få upp honom såå tidigt :)

    Vad spännande för Ida och Marcus :) Hoppas det går bra för alla barnen med sina skolstarter! Det var ju nyss skolavslutning ju... Fast, inte mig emot att det är skolstart igen!

    Saknar er extra idag för vi har kräftor i kylen.. Godast i vänners sällskap, men Göran är nöjd vilket som.

    Kram å hälsa alla goa!
    Nina

    SvaraRadera
  2. Hej:) Det heter omvårdnad hehe;) Denna bloggen var mycket trelig att läsa, du har alltid så mycket bra och knäppa tanakr mona:):) Njut av dem sista dagarna på semestern nu, puss och kram Malin

    SvaraRadera
  3. Nina: vi får väl ta några lådor o köra upp o hälsa på snart. Saknar er hemskt mycket! KRAM
    Malin: Omvårdnadsprogrammet säger han att det heter eller OP! O Tack för att du tycker jag har knäppa tankar för det var väl positivt???? KRAM

    SvaraRadera