måndag 10 maj 2010

Många tårtor är det.....

Lisas konfirmationstårta. Laktosfri, med vaniljkräm och hallon/ grädde. Temat för konfirmationen var tro, hopp, kärlek och tårtan skulle vara vit med rosa dekorationer.

ALMI i Tingsryd hade avslutning på vår starta-eget-utbildning. Jag fick göra som jag ville. Gjorde en ask med pengar i, silver, guld och "1000-lappar", en flygbiljett, en kurva som visar vår ekonomiska utveckling och lite blommor samt en bård. Allt i sugarpaste och är ätbart. Flaskorna är köpta och innanmätet är ätbart ;)) Fyllningen var vaniljkräm, chokladmousse och nötkräm+grädde över. En mycket rolig tårta att göra!

ALMI, kan bara säga, TACK för allt jag lärde mej Karin. O tack alla trevliga kurskamrater. Önskar er lycka till!!!!

En tårta till en bekant som skulle ha syjunta. Fick prova att göra rosor i smörkräm. KUL!!!! De gillar INTE sugarpaste eller marsipan, så det fick bli grädde o lite dekorationer bara. Fyllningen var citronmousse, hallonfromage+hallon.

Victors konfirmationstårta. Önskemål limegrönt. Fyllning citronmousse, hallonfromage+hallon.

Kevins konfirmationstårta. Önskemål blått och svart. Fyllning vaniljkräm och hallon+grädde.

Emil 5år. Önskemål STAR WARS- Kejsaren. Gjorde Luke och Kejsaren i sugarpaste som placerades sen på stjärnor på glass. Stormtroopers fick det bli på tårtan för att knyta ihop temat. Fyllning vaniljkräm och chokladpudding.

Erling flyttade till hus i samma veva som födelsedagen. Fick fria händer så det var kul! Fyllning vaniljkräm, chokladmousse + nötkräm+grädde över.

Rydkampens årsmöte. Mjölk, mjöl, nötfri tårta. Fyllning vaniljkräm, hallon+grädde.

Rydkampens årsmöte. Täckt med marsipan. Fyllning chokladpudding/ grädde på båda lagrena, överst grädde.

Har du frågor på något, hör gärna av dej! Lovar att svara alla! Vill du skriva mer privat, så finns jag på FB. KRAMAR Mona

2 kommentarer:

  1. Jag visste att du var duktig, Mona... men herregud så fina! Synd man inte ska gifta sig, eller nåt...
    Kramar om!
    Nina

    SvaraRadera
  2. Vilka UNDERBARA tårtor Mona!Du är en fantastisk tårtmakare/bakare:)Super fina!!!

    Kram Ulrika

    SvaraRadera