måndag 21 december 2009

Julefrid

Så är det bara pyssel kvar. Hela huset rent och fint. Julhandlingen avklarad. I princip alla julklappar klara. Nu ska "bara" alla tomtarna ut. Så dagen idag ska ägnas åt pyssel o plock o bara vara hemma. Härligt.
Imorgon ska de sista klapparna hämtas, och barnen ska handla sina. Härligt att gå o strosa i affärer o se om den rätta julklappen hittas.

Julhandlade igår i Växjö och det var så lite folk, så lite folk. Kan bero på att klockan var 18 när vi började.... Men vi lyckades med att handla allt vi skulle o lite till. Får väl inse att jultomten kom till oss innan jul i år. Med nytt soffbord, ny kyl/ frys, ny väggtelefon o nya trådlösa telefoner så blir det inte många klappar under granen. Får väl köpa mej en bok så jag kan sitta i soffan o bara njuuuuuuta på juldagen.

Måste erkänna att diktatorn inte var lika hemsk i år som han brukar vara. Hela julstädningen gick snabbt, lätt o var faktiskt rolig bitvis. Hela familjen hjälptes åt. O det var bra för nu fattar de hur mycket jobb det är att städa.
Den enda som blev riktigt arg en gång det var........jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men det gjorde effekt o sen skötte alla sej.

Ha en underbar dag i vårt vackra vinterlandskap. KRAM Mona

1 kommentar: